Τί είναι STEM;

Ο όρος “STEM” [Science, Technology, Engineering and Mathematics] είναι το ακρωνύμιο το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως από άτομα σχετικά με την εκπαιδευτική πολιτική, για τα πεδία που αναφέρονται στις Φυσικές Επιστήμες, την Τεχνολογία, την Επιστήμη των Μηχανικών και τα Μαθηματικά.

Επισκέψεις σχολείων στον STEM Education

Εκπαιδευτικές επισκέψεις στον STEM Education! Με στόχο να δοθεί σε περισσότερους μαθητές η ευκαιρία να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με την εκπαιδευτική ρομποτική ο STEM Education πραγματοποιεί εκπαιδευτικά εργαστήρια που απευθύνονται σε μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού. Σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις μας!

Εκπαιδευτικές δράσεις σε σχολεία

Ο STEM Education πραγματοποιεί εκπαιδευτικές δράσεις σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας του Λεκανοπεδίου. Σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τις δημοτικές αρχές, διεξάγονται εκπαιδευτικά προγράμματα STEM στους χώρους των σχολείων.

Πρόγραμμα μαθημάτων Κέντρων Κατεχάκη & Αγίας Παρασκευής 2016-2017

Δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων, για τα εκπαιδευτικά προγράμματα STEM Education!

Πρόγραμμα νέων τμημάτων

Δείτε το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων, για τα εκπαιδευτικά προγράμματα STEM Education! Έναρξη Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017.

Strategic Partner

Technology Partner

Υποστηρικτές